Skip to main content

Hvad kan dinide.dk hjælpe mig med?

Når du har en idé til en sundhedsteknologisk udfordring, er det vigtigt, at du så tidligt som muligt får kontakt til relevante fagpersoner, som kan hjælpe med at validere din idé. Hos dinide.dk har vi tilknyttet et bredt korps af videnspersoner, som har de rette kompetencer og netværk til at guide dig de rigtige steder hen.

Hvad kan dinide.dk IKKE hjælpe mig med?

Vi kan ikke hjælpe med konstruktion og videreudvikling af din idé. Vi kan ligeledes heller ikke hjælpe med evt. patentering og licensaftaler. Her henviser vi til relevante samarbejdspartnere. Er du i tvivl, kan du altid skrive til os på info@dinide.dk

Jeg vil ikke uploade min idé, fordi jeg er bange for, at nogen stjæler den

Det er helt fair at tænke sådan, men det betyder samtidig, at vi får svært ved at give dig en meningsfyldt rådgivning. Vi mener, at angsten for at dele dine idéer grundlæggende ødelægger dine muligheder for at realisere dem. Når du uploader, kan du nøjes med at fortælle os, HVAD din idé kan uden at fortælle, HVORDAN den kan det. Læs evt. Opfinderrådgivningens forklaring på ”Kan jeg fortælle om min idé?” https://opfind.nu/leksikon/kan-jeg-fortaelle-om-min-ide/ og genovervej, om du ikke skulle sende din idé ind til os alligevel.

Kan dinide.dk færdiggøre eller helt udføre mine idéer og opfindelser?

Nej – dinide.dk er ene og alene netværksskabende. Det betyder, at vi kigger på ideen og hjælper med at finde relevante samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig videre med din idé.

Jeg ønsker ikke at være opfinder og selv arbejde videre med min idé

Det er helt fint. Det er jo ikke alle, der har en lille opfinder i maven. Vi hjælper gerne idéen videre, selvom du ikke ønsker at være en del af det videre forløb. Vi kontakter evt. relevante parter for, om de kunne være interesserede i at arbejde videre med idéen. Vi anbefaler dog, at vi må kontakte dig for at få så mange oplysninger omkring dine tanker og/eller behov bag din idé som muligt.