Skip to main content

Om Din Idé

Din Idé er en kickstart for gode ideer, der kan blive til morgendagens sundhedsteknologi. Ideerne kan komme fra personer i sundhedssektoren; personalet, borgere, pårørende og virksomheder mfl. Målsætningen med portalen er, at endnu flere sundhedsteknologiske løsninger ser dagens lys – til gavn for både sundhedssektoren og erhvervslivet.

Målgruppen for platformen er sundhedspersonale, borgere, patienter, pårørende og virksomheder. Det vil med andre ord sige alle, som arbejder med, anvender eller har interesse i innovation indenfor sundhedsteknologi.

Visionen med projektet er at skabe en landsdækkende fælles idéplatform, der skaber nem matchmaking mellem idéhavere og interessenter. Det skal være let at komme videre med dine ideer eller løsninger.

Formålet med Din idé er:

  • at give ideer og løsninger liv, så de kan bringe værdi og optimering ind i sundhedssektoren
  • at give hurtig og nem online screening af ideerne
  • at give nem og overskuelig mulighed for at få feedback og afklare ideernes potentiale
  • at skabe nem og værdifuld matchmaking imellem idéhaver og rette interessenter (kommuner, vidensinstitutioner, borgere og virksomheder)

Teamet bag Din idé

Bag idéen til Din idé står et team af ildsjæle, der brænder for at hjælpe gode idéer godt på vej. Du kan læse mere om dem her. 

Lise Nordklitgaard

Indehaver, Verbesser ApS

Gennem de sidste mange år har Lise arbejdet med udvikling af idéer, projekter og koncepter. Det har virksomhedsmæssigt foregået både i offentligt og privat regi. Omdrejningspunkterne i de forskellige opgaver og ansættelser har været digitalisering, salg og salgsbarhed, projektledelse, målgruppeafklaring, forretningsudvikling, netværk m.fl. Branchemæssigt har Lise arbejdet med en bred gruppe, hvilket giver hende mulighed for at spotte sammenhænge på tværs af virksomheder, brancher og kontakter, og hun bringer et stort netværk med ind i projektet.

Camilla Winter Jensen

Konsulent og Fundraiser, Aalborg Kommune

Camilla arbejder i Innovationsenheden i Senior og Omsorg i Kvalitets- og innovationsenheden i Aalborg Kommune. Camilla arbejder med innovationsprojekter inden for ældreområdet. Det er alt fra testning af teknologi, planlægning af nye arbejdsgange og udvikling af nyt produkt over til  service i samarbejde med borgere, medarbejdere, vidensinstitutioner og virksomheder.

Camilla elsker at komme ud og møde borgere og medarbejdere i øjenhøjde, være nysgerrig på deres hverdag, forstå deres ønsker og behov og være med til at hjælpe dem til en bedre hverdag.

Flemming Eriksen

Konsulent, BinnEx

Flemming har siden 2004 arbejdet med udvikling, produktion og markedsføring af velfærdsteknologi. Flemming er stifter af virksomheden Liftup A/S og har foruden at have været direktør også haft ansvaret for virksomhedens innovationsafdeling.

Flemming har en Executive MBA fra Aalborg Universitet og har arbejdet med strategi og forretningsudvikling.

Hos BInnEx arbejder Flemming som konsulent for diverse virksomheder. Det er primært virksomheder beskæftiget indenfor sundhedsteknologi.

Line Bluhme

Direktør, byLink

Line har de seneste 15 år arbejdet med salg, markedsføring og projektledelse af specialtilpassede løsninger og projekter til den danske industri. Line har en HD i Organisation og Ledelse fra Aalborg Universitet og har stor erfaring med brugerdrevne processer og struktureret projektstyring fokuseret på den danske sundhedssektor. Line har et stort netværk af sundhedspersonale og ledelse i både plejen og på hospitaler.

Iben Engelbrecht Giese

Studentermedhjælper, Aalborg Kommune

Iben arbejder som studentermedhjælper i Aalborg Kommune, og det er hende, som du kommer til at møde, når du indsender en ide. Iben sørger for, at din ide bliver taget op i videnspanelet, og hun giver dig besked om, hvor langt din ide er i processen.